Vanliga frågor - Badrumsproffsen Badrumsrenovering

Vanliga frågor

Jag är intresserad av ett nytt badrum, hur går jag till väga?

Ni kan kontakta oss via telefon på 046-200 440 eller genom vårt kontaktformulär. Vi kommer överens om en tid för ett kostnadsfritt hembesök, på detta kommer vi gå igenom allt som behövs för att lämna en offert med ett fast pris. I offerten ingår allt arbete och allt byggtekniskt material, kakel, klinker och inredning tillkommer, detta går att köpa genom oss men är ej med i byggofferten. Offerten skickas till Er inom 10 arbetsdagar, godkänd offert skickas till oss antingen via e-post eller vanlig post. Vi kommer överens om ett startdatum och tidsplanering för Er badrumsrenovering.

Hur lång väntetid är det från att offerten signeras till min badrumsrenovering startar?

Den generella väntetiden är 6-8 veckor från att ni har signerat offerten. Väntetiden är lite kortare i början av året och lite längre i slutet. Det går självklart att skriva ett önskat startdatum längre fram i tiden.

Kommer det bli mycket damm under renoveringen av badrummet?

Vi skyddar, plastar och täcker alla berörda utrymmen. Vi dammsuger och städar undan i slutet av varje arbetsdag, detta för att er vardag skall påverkas så lite som möjligt.

Kan jag använda badrummet under renoveringen?

Vi gör vårt yttersta för att hålla kalendertiden för badrumsrenoveringen till ett minimum, detta innebär tyvärr badrummet ej går att använda under renoveringstiden.

Kan jag köpa kakel klinker och inredning själv till badrumsrenoveringen

Det alldeles utmärkt! Ni kan också köpa kakel, klinker och inredning våra duktiga samarbetspartners. Självklart är även denna offerten kostnadsfri.