Vanliga frÄgor - Badrumsproffsen Badrumsrenovering

Vanliga frÄgor

Jag Àr intresserad av ett nytt badrum, hur gÄr jag till vÀga?

Ni kan kontakta oss via telefon pÄ 046-200 440 eller genom vÄrt kontaktformulÀr. Vi kommer överens om en tid för ett kostnadsfritt hembesök, pÄ detta kommer vi gÄ igenom allt som behövs för att lÀmna en offert med ett fast pris. I offerten ingÄr allt arbete och allt byggtekniskt material, kakel, klinker och inredning tillkommer, detta gÄr att köpa genom oss men Àr ej med i byggofferten. Offerten skickas till Er inom 10 arbetsdagar, godkÀnd offert skickas till oss antingen via e-post eller vanlig post. Vi kommer överens om ett startdatum och tidsplanering för Er badrumsrenovering.

Hur lÄng vÀntetid Àr det frÄn att offerten signeras till min badrumsrenovering startar?

Den generella vÀntetiden Àr 6-8 veckor frÄn att ni har signerat offerten. VÀntetiden Àr lite kortare i början av Äret och lite lÀngre i slutet. Det gÄr sjÀlvklart att skriva ett önskat startdatum lÀngre fram i tiden.

Kommer det bli mycket damm under renoveringen av badrummet?

Vi skyddar, plastar och tÀcker alla berörda utrymmen. Vi dammsuger och stÀdar undan i slutet av varje arbetsdag, detta för att er vardag skall pÄverkas sÄ lite som möjligt.

Kan jag anvÀnda badrummet under renoveringen?

Vi gör vÄrt yttersta för att hÄlla kalendertiden för badrumsrenoveringen till ett minimum, detta innebÀr tyvÀrr badrummet ej gÄr att anvÀnda under renoveringstiden.

Kan jag köpa kakel klinker och inredning sjÀlv till badrumsrenoveringen

Det alldeles utmÀrkt! Ni kan ocksÄ köpa kakel, klinker och inredning vÄra duktiga samarbetspartners. SjÀlvklart Àr Àven denna offerten kostnadsfri.